Favoriete momentjes

Er zijn natuurlijk altijd momenten in films die je even terug spoelt omdat ze zo leuk zijn. Bij Harry Potter heb ik zeven keer (soort van acht) de kans gehad om zulke momenten uit te kiezen. Wil jij weten wat mijn favoriete momentjes zijn? Lees dan gauw verder! 

 

1. "You've got dirt on your nose, by the way. Did you know?" 

De goede oude trein scene. Oftewel, de scene waar Ron, Hermione en Harry elkaar voor het eerst leren kennen. Ik moet elke keer weer lachen om deze scene en kan me bijna niet voorstellen dat jij dat niet doet. 

 

2. "Dobby! Get back here." 

Dit mag niet vergeten worden...we ontmoeten onze lieftallige Dobby. Wat een heerlijke huis elf is het toch.

 

3. "Of course I don't blame you Harry dear..." 

Oh my snitch....deze scene is hilarisch. Hoe leuk zijn de Weasleys? Het moment dat Harry voor het eerst bij hun thuis komt. Hoe schattig is Ginny in deze scene...enorm schattig! 

 

 

 4. "Think Neville, think." 

Wanneer ik denk aan 'defense against the dark arts' dan is dit de eerste scene die mij te binnen schiet. Als ik dit zou moeten doen zou ik hoogstwaarschijnlijk een slang dansend op hip hop muziek tevoorschijn halen.

 

 

5. Ontmoet de buitenlandse tovenaars...

Op de een of andere manier vind ik deze scene zo magisch. Ik word er altijd vrolijk van. Dus hier voor als je 'the goblet of fire' nog niet gezien hebt...ontmoet de buitenlandse tovenaars.

6. "Stupefy!' 

Wat ik zo leuk vind aan deze scene is dat we wat meer zien van de 'onbekende' karakters. In de boeken zijn personages zoals Neville en Luna veel belangrijker dan in de films en in dit deel van de film krijgen ze de grote rol die ze verdienen. Daarom hou ik zoveel van deze scene. 

 

7. "I happen to be his girlfriend"

No for long honey. Oh ik was zo blij met deze scene. Mijn OTP komt tot leven...

8. "Told you he'd take it well..." 

Het is nog vrijwel in het begin van 'the deathly hallows' maar wel een van de leukste scenes! Ik vind het gewoon zo lief dat iedereen zichzelf wilt opofferen voor Harry en daarnaast ziet het er heel geinig uit. 

 

 

 

Dat waren mijn favoriete scenes uit alle Harry Potter scenes! Maar natuurlijk zijn er nog zoveel momenten waar ik bij heb gelachen, gehuild en weet ik het allemaal, maar deze zijn in mijn achterhoofd opgeslagen. Wat is jou favoriete scene? 

 

FANCY MORE?:

FOLLOW MY BLOG WITH BLOGLOVIN

TWITTER    FACEBOOK   WATTPAD