Bibliohaul maart

Aangezien ik volgende week naar Krakow ga en daarvoor wil sparen en mijn portemonnee over het algemeen heel erg leeg is, vond ik het tijd om weer een bezoekje te brengen aan de bibliotheek. Ik werd helemaal gelukkig van alle nieuwe Young-Adult boeken die in de schappen stonden! Je kunt nu al wel gokken wat er in deze blogpost besproken word toch? Natuurlijk een Blibliohaul! Ben jij benieuwd welke boeken ik heb meegenomen? Lees dan snel verder....

De grootste reden dat ik naar de bieb ging was stiekem omdat ik wat meer Nederlandse YA wil gaan lezen. Zoals jullie weten lees ik super vaak in het Engels. Ik wil meer Nederlands gaan lezen zodat ik mijn taal kan verbreden, dat gaat mij hopelijk heel erg helpen wanneer ik zelf schrijf! Tijdens deze haul heb ik boeken gepakt die een beetje binnen dezelfde genre vallen en in het Nederlands zijn geschreven. 

Ik ben super enthousiast over al deze boeken en ga er dan ook snel aan beginnen! Op dit moment ben ik op pagina 194 van 'Belevenissen van een Buitenbeentje'. Tot nu toe echt een tof boek.

Hebben jullie nog boeken gekocht of geleend? Laat het me zeker weten!

FANCY MORE?:

FOLLOW MY BLOG WITH BLOGLOVIN

TWITTER    FACEBOOK   WATTPAD