A look at...The case of beasts

Mijn broer kent me niet geweldig goed, hij heeft meestal ook heel veel problemen met cadeaus voor mij kopen, maar dit jaar zat hij precies goed. Iedereen weet dat ik echt obsessed ben met 'Fantastic beasts and where to find them', iedereen weet hoe graag ik dit boek wilde hebben. Toen ik het papier er met kerst vanaf scheurde slaakt ik letterlijk een gil. Dit is echt zo'n boek waar ik uren doorheen kan bladeren alleen al voor de fantastische fotografie. 

Even om uit te leggen wat dit boek precies is: The case of beasts geeft je een kijkje achter de schermen van de film 'Fantastic beasts and where to find them' die in 2016 uitkwam. Er staat ontiegelijk veel informatie over de karakters, de set en alle beesten die ook in de film voor komen. En omdat ik zo'n enorme fan ben van dit boek, vond ik het een leuk idee jullie een beeld te geven van de inhoud! 

Naast alle leuke informatie en de leuke foto's, zitten er ook interessante folders en boekjes verwerkt in dit boek. Zoals hierboven, de MACUSA identiteitskaart van Goldstein. Het leuke aan dit paspoort is dat de foto mee beweegt, ja..echt! Nouja misschien niet zoals in de films maar als je het boek draait dan blijft ze je aankijken. Een beetje eng maar wel erg magisch! 

Even tussendoor...ik vind enorme foto's van Eddie Redmayne helemaal niet zo erg.

Als je een fan bent van de film dan kan je het bijna niet maken deze case niet te kopen. Het is een prachtig boek, dat prachtig in elkaar gezet is en je ook nog eens A3 posters geeft...die ik trouwens al heb opgehangen. Nog meer Eddie Redmayne YAY. 

FANCY MORE?:

FOLLOW MY BLOG WITH BLOGLOVIN

TWITTER    FACEBOOK   WATTPAD