Over mij

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de blog opnieuw werd gelanceerd, iets waar ik nog steeds enorm blij mee ben. Fancy Words is voor mij een soort handlanger geworden. Dat ondanks het feit dat ik af en toe niet de meest trouwe blogster ben. Maakt verder niets uit want het gaat aan het eind van de dag nog steeds om de hoeveelheid plezier die je er aan gehad hebt.

Dat ter zijde, ik ben hier niet om te praten over mijn blog. Maar over mij! Na al die tijd als schrijfster van Fancy Words heb ik het gevoel dat jullie mij helemaal niet zo goed kennen. Ja, door de 1000 vragen zijn mijn gekke trekjes wel duidelijk maar....wie ik ben en wat ik doe? Dat weet ik eigenlijk niet. Vandaar dat je hieronder lekker kunt ontdekken wie het meisje achter deze blog eigenlijk is.

Ik ben niet van plan mezelf voor te stellen met "hoi ik ben Sam" want zo ben ik niet. Als er één woord zou zijn waarmee ik mezelf zou plaatsen dan is het bijzonder. Nee, daarmee bedoel ik niet dat ik een bijzonder mens ben maar gewoon simpelweg een beetje gek. Ik heb nooit een vriendengroepje gehad die mij als de normale ziet en eigenlijk heb ik ook nog nooit adem gehaald zonder tegelijkertijd een vreemd woord los te laten. Ik- ben gewoon een beetje gek (en ik ben er trots op). Gek zijn is leuk! Ook al hoor ik vaak genoeg dat ik irritant of hyper ben, wat dat dan ook mag betekenen. Zolang ik er maar plezier in heb.

Tegelijkertijd ook heel normaal, een tiener met een schoolleven en een bijbaan. Mijn weekdagen spendeer ik aan mijn Commerciële opleiding en het weekend aan feestjes, bloggen, lezen en schrijven. Een doodnormale tiener toch? Met wat twists eraan dan. Even wat random feitjes over mij. Ik hou van spontane dansjes, huil heel graag bij boeken, zing de hele dag door, knuffel graag met mijn hond als therapie EN hou van oreo's. Die laatste is erg belangrijk. Mocht je me ooit ontmoeten, neem dan oreo's mee en je bent meteen mijn grootste vriend.

 

 

In het leven vind ik het heel belangrijk om goed te zijn tegen iedereen die je tegen komt. Er is al zoveel haat en negativiteit in deze wereld dat ik als klein (pff niet echt) 17 jarig meisje toch een soort woord heb in hoe de mensheid is. Ik geloof zeker dat als iedereen zijn eigen hoofd er naartoe zet om een goed mens te zijn, dat de hele wereld een goed mens word. Verandering begint bij jezelf en dus ook bij mij.

Daarnaast is familie een heel groot stuk van mij. Zonder mijn familie zou ik nergens zijn en ik hoop dat ze dat weten. Ik heb een grotere broer, mijn vader en moeder natuurlijk en mijn kleine hondje Dexter. Ook al woont mijn vader aan de andere kant van Nederland en heeft mijn moeder helaas een lichamelijke beperking, zou ik geen andere familie willen wensen.

 

Tot slot wil ik even vermelden dat ik gelukkig ben en dat ik jou dat ook gun. Mocht je ergens mee zitten, je niet comfortabel voelen in deze wereld of gewoon even hoi willen zeggen, laat het me dan alsjeblieft weten! Mijn deur staat altijd voor je open.....

XSam