De laatste tijd....

 

 

Hoi lieve lezers!
Zo begon ik eerder altijd. Ik schrijf dit met knikkende knieën. Niet omdat ik bang ben voor de web-site, of voor jullie reacties. Puur omdat ik dit zelf helemaal niet leuk vind. De laatste tijd was niet alleen de web-site maar eigenlijk mijn hele leven een beetje chaotisch. Ik heb meerdere keren overwogen gewoon helemaal te kappen met schrijven en deze blog. Tot ik me realiseerde dat ik dat helemaal niet kan. Fancy Words en mijn boek(en) is veel te belangrijk voor mij. Dit is dan ook geen afscheid post. Dit is alleen even om jullie mede te delen dat ik mijn zaakjes weer eens op orde wil krijgen. 

Zoals je misschien gemerkt hebt zijn de laatste paar weken de artikelen zo chaotisch als de pest geupload. Ik was of te laat met posten, of heb het snel gedaan omdat ik niemand teleur wilde stellen. Dat werkt natuurlijk niet. Ik heb er geen plezier meer in gehad en daar baal ik enorm van! God, ja ik baal hier van. Ik heb mezelf duizenden keren afgevraagd waar het toch elke keer mis gaat en waarom het mij niet gewoon lukt deze dingen te laten rollen. Een hobby hoort toch niet zo moeilijk te zijn? Het is net als liefde, als liefde je het gevoel geeft dat het moeilijk is dan is het niet echt. Dit is natuurlijk belachelijk want dingen die je lief hebt kunnen af en toe ook moeilijk zijn maar zo ben ik aan het denken geweest. Die gedachtes haalde mij enorm naar beneden. Mijn zelfvertrouwen, mijn motivatie en al helemaal mijn wilskracht. 

De zomervakantie komt eraan en ik heb geen zin om vijf weken in een hoekje te zitten en niets te doen. Mijn doel voor deze zomervakantie is daarom: de zaakjes weer op orde krijgen. Ik ga Fancy Words heel eventjes stil leggen. Niet alleen omdat ik mijn eigen dingen weer recht moet trekken maar ook omdat ik de blog een nieuwe look wil geven. Mijn grootste doel is overstappen naar Wordpress. De site waar de blog nu mee runt is verschrikkelijk...ik kan er niets mee en heb overal hulp van mijn vader bij nodig. Hier ga ik dus echt aan werken. Betere kwaliteit en een meer gestructureerde site. De grote projecten waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest neem ik met mij mee. Ze komen wel online maar pas als ik de site kan lanceren zoals ik hem graag zie. 

En hoe zit dat met schrijven dan? O daar kan ik niet mee stoppen. Nee die knop zet ik juist de andere kant op. In de zomervakantie ben ik van plan mijn boek zo ver mogelijk naar het einde toe te krijgen. Sinds mijn beste vriendin drie weken op vakantie gaat zonder mij en ik naast werk helemaal geen verplichtingen heb, moet dat wel goed komen! Ook lezen staat op mijn lijstje voor de zomer. Ik wil weer rustig gaan zitten voor boeken en een recensie schrijven voor de toekomstige blog. Zo kan ik het veel rustiger aan doen en ligt er minder druk op mijn schouders. 

Ik hoop dat jullie het allemaal begrijpen en dat ik niemand teleur stel. Mijn droom is nog steeds om een goed lopende blog te hebben en om een boek te publiceren, dus denk maar niet dat jullie al van mij af zijn ;). Soms moet je gewoon even afstand van iets nemen om het goed te maken. Je kunt iets niet opruimen voordat het een rommel is, toch? 

 

Liefs, Sam.