Mei..en al zijn wonderen

We zitten op de helft van 2017, bijna. Hoe dan? Dat vraag ik me elke dag opnieuw af. De tijd gaat zo enorm snel en ik weet niet zo goed of mijn benen het nog bij kunnen houden. Maar goed, zo zij het. Ik wil graag even stil staan bij Mei want het is een leuke maand geweest. Best heftig op zijn tijd maar ik heb geweldige momenten mee gemaakt. Daarom begin ik met een nieuw onderdeel van de maand wrap-ups, het Mei-dagboek. 

1 mei 2017.

Ik heb tegen mezelf gezegd da vandaag een super begin van de maand word. Vanavond zie ik Shawn Mendes! Ik ben niet meer de fan die ik eerder was maar het lijkt me fantastisch hem eens in het echt te zien. De avond zelf begint wat spannend, bij de ingang word ons namelijk verteld dat we nieuwe plekken krijgen. Het kon niet veel slechter worden dan de plek die we al hadden, we zouden namelijk compleet in de hoek zitten. In plaats daarvan zitten we ineens super dichtbij het podium in het midden! Daarna komt hij het podium op en komt hij recht langs ons op lopen. Een goedkoop avondje concert word ineens de avond waarop Shawn Mendes mijn hand vast pakt...

7 mei 2017.

Mijn eerste YA-boeken event! Ik ben helemaal enthousiast. Een dag vol jonge schrijvers in een boekenwinkel, klinkt als de hemel toch? Eerst een reis van 2,5 uur...pfoe. Alphen aan de Rijn is pittig ver weg. Het is uiteindelijk een super leuke middag! Ik leer veel over het overkomen van een writers-block en zie veel nieuwe inspirerende dingen. Ondanks dat ik niet alle schrijvers ken is het een super leuke dag. 

11 mei 2017.

Dit is bizar. Om 8:15 zit ik in de auto richting mijn schoolproject voor Regio8 zonder enige verwachtingen. Het is de bedoeling dat ik om 8:30 aan de microfoon bij de radio DJ aansluit en ga praten over het project dat wij doen. Dan plots loopt er ineens een groep van het Talentengala binnen. Misschien weet je niet wat dat is want het is iets van mijn school. Het Talentengala is een gala waarop de beste student, beste werknemer of beste praktijkopleider word 'gekroond', maar eerst de nominatie. Vijf per categorie van vijf enorme schoolgebouwen. Nou, ik word dus om 8:45 genomineerd. Ik heb het totaal niet verwacht! 

22 mei 2017.

Prachtig weer, ik vind het tijd voor een ritje naar Braamt (het meer/strandje bij ons in de buurt). Mijn beste vriendinnetje komt toch al langs, dus een wandeling met de hond is geen fout plan. Genieten van een zomers avondje is een van mijn favoriete dingen. De fotocamera blijft dan natuurlijk niet thuis...

27/28 mei 2017.

 

Sophie is jarig! Sophie is een vriendin die ik heb leren kennen door middel van een WhatsApp Chat. Heel bizar maar ze is al 3,5 jaar een van mijn beste vriendinnetjes. Haar verjaardag laat ik dus niet liggen. Ik heb er een lekker weekendje Utrecht van gemaakt. Ik hou van reizen met de trein en al helemaal naar mijn favoriete stad. Lekker shoppen en daarna door naar Groenekan om haar verjaardag te vieren. Het was zo ongeveer 32 graden, ik noem  het dus een fantastische afsluiter van mei. 

Ging mei beter dan april?

Vorige maand vertelde ik dat alles een beetje teveel geworden was. Dat is met grote stappen vooruit gegaan in mei. Ik heb geprobeerd er wat meer tegen te vechten maar op een omhelzende manier...als je me begrijpt. Op de dagen waar ik me slechter voelde gaf ik daaraan toe en bleef ik lekker in huis. Maar ik heb ook geprobeerd alles weer wat beter te organiseren, de verandering van mij kamer heeft me een lekkere frisse blik gegeven en dat heeft echt geholpen. Op de dagen waarop ik me goed en excited voelde ben ik er op uit getrokken. Mei ging dus zeker beter als april. Ik wil niet zeggen dat ik compleet uit mijn dipje getrokken ben maar ik lach weer oprecht en praat met mensen wanneer het even niet zo lekker loopt. 

In juni verwacht ik dus nog een grote stap verder te zetten. De nieuwe maand ga ik allereerst fris en enthousiast beginnen met een weekendje PinkPop. En laat ik het Talentengala niet vergeten. Het word dus een druk begin van de maand maar hopelijk wel een enthousiaste. Ook komt de zomervakantie natuurlijk een stukje dichterbij! Ik heb er heel veel zin in, jij ook? 

 

 

 Dat was het wel weer voor mei. Het was een lange maand die stiekem toch heel erg snel voorbij is gevlogen. Ik vind dat we van juni een topper kunnen maken! Om de blogpost even af te sluiten, vinden jullie mijn hondje geen schat? 

Liefs,

Sam.