Mijn nieuwe 'shelfie'.

Het moment dat mijn boekenkastje vol zat was aangebroken. Er kon niets meer bij en dat gaf mij eindelijk een excuus om een kamer renovatie te doen! "Mam ik heb een nieuwe boekenkast nodig". Is goed, zei ze al gauw. Little did she know dat het volgende erachteraan zou komen: "Mam, ik heb een nieuwe boekenkast nodig...ik wil  deze maken met fruitkistjes waardoor ik wel een kleiner bureau moet hebben. Daarnaast moet ik dan de kast omruilen omdat de mijne heel breed is en die van jou was smaller dus zou dat kunnen?" *brede glimlach en knipperende oogjes*. 

Het mocht! 

Hierbij, mijn nieuwe shelfie..oftewel: Mijn nieuwe kamer!

 

Fruitkistjes, dat lijkt een heel leuk idee toch? Het was wel even knutselen hoor..pff wat een gedoe om die dingen (zo goed als) recht te krijgen. Zoals je ziet staat de rechterkant dan ook een klein beetje scheef. Maar ik noem het 'uniek' en 'eigenzinnig'. Ik ben enorm blij met hoe de kast geworden is en het geef me de ruimte nog tientallen boeken erbij de plaatsen! Nothing can stop me buying books now.

 

 

Ook met mijn nieuwe bureau ben ik enorm blij. Een nette werkplek is een opgeruimd leven, toch? Ik zit zo nou eenmaal in elkaar. Als ik een opgeruimde kamer met een leuke en knusse uitstraling heb dan zit ik er graag. Mijn nieuwe bureau is mijn nieuwe schrijfplekje en daar ben ik enorm blij mee. 

Uiteindelijk heeft de nieuwe kamer mij in totaal 135 euro gekost. Niet veel toch? Voor een bureau en een enorme kast van kistjes, kan het er mee door. 

 

Wat vinden jullie van de nieuwe boekenkast? 

Veel liefs,

Sam. 

FANCY MORE?:

FOLLOW MY BLOG WITH BLOGLOVIN

TWITTER    FACEBOOK   WATTPAD