April wrap-up

April was een vreemde maand. De helft van deze vierde maand heb ik me verschrikkelijk gevoeld terwijl ik in het begin alle motivatie van de wereld had. Ik durf het te zeggen want ik heb me een groot deel van deze maand simpelweg klote gevoeld. Alles ging mis en mijn motivatie voor veel dingen zakte weg. Dat terwijl als ik terug kijk best veel voor elkaar gekregen heb. Natuurlijk zaten er ook leuke dagen en momenten tussen, dus die ga ik eens bespreken met jullie. Let's go!

Schrijven was een grote knaller deze maand. Zoals je misschien al gemerkt hebt in de schrijfupdates ben ik enorm vooruit gegaan en ook tevreden. Onderhand heb ik de 30.000 woorden gehaald, YEAH! Nu heeft alleen de eerste blokkade op mijn deur geklopt. Aangezien mijn motivatie al weggezakt was en ik mezelf veel focuste op verkeerde dingen kreeg ik er de afgelopen weken niets meer uit. Maar goed, we hebben wel veel bereid in de afgelopen maand dus ik mag niet klagen. 

Oké, dus schrijven ging goed. Leuk. Maar! Er is één ding dat mij nog gelukkiger heeft gemaakt. Ik heb mijn idool live gezien. ED SHEERAN! Gosh wat was ik gelukkig die dag. Mijn beste vriendinnetje Britt en ik hebben er een dagje van gemaakt. Onze reis door Amsterdam was uniek maar leuk, maar de avond daar was fan-tas-tisch. Het was domweg geweldig. Ik ben al Ed Sheeran fan sinds zijn album Plus uitkwam maar elke keer opnieuw kon ik geen kaartjes krijgen. Dit jaar wel, en dat is toch wel de leukste ervaring van april. 

Wat ik gelezen heb in April? Uh...*word rood*. Niet veel. Ik ben iemand die zich maar op een ding tegelijk kan focussen. In een maand waarin ik enorm veel schrijf zoals april, kan ik bijna niet geconcentreerd lezen. Waardoor het komt weet ik niet, maar zo is het  nou eenmaal. Dus hier is het treurige lijstje van gelezen boeken:

* Aan al de jongens van wie ik hield - Jenny Han *
* P.S. ik hou nog steeds van je - Jenny Han *
*Heartless - Marissa Meyer (huidige lees) * 

Ja, zielig he? In mei wil ik me wat meer gaan focussen op lezen en bloggen. Dat omdat ik daar heel blij van word. Gelukkig zijn jullie allemaal zo lief geweest om niet te gaan irriteren over de langdurende blogposts, ik heb heel veel vooruit gewerkt en interviews gehad voor een groter project! Het komt, het komt echt hihi. 

Meer kan ik eerlijk gezegd niet zeggen over april. Het liep allemaal een beetje in de soep, en daar kan ik niet zoveel aan veranderen HELAAS. Ik ga mijn stinkende best doen in mei wat actiever te zijn en mijn mentale gezondheid voorop te zetten. Dat moet goed komen toch? 

Heel veel liefs,

Sam. 

FANCY MORE?:

FOLLOW MY BLOG WITH BLOGLOVIN

TWITTER    FACEBOOK   WATTPAD