De aankomst van de lente...

De lente is hier! Sorry, ik ben even een groot feest vieren want dit is naast de herfst mijn favoriete seizoen. De zon straalt en zorgt ervoor dat iedereen weer met een lach naar buiten komt. De bloemetjes beginnen te bloeien en de vogels fluiten wanneer je 's ochtends wakker word. Klinkt dat niet als de hemel? In ieder geval, maart is daarmee ook bijna voorbij. Voor mij is dit een maand geweest die met een slakkentempo voorbij ging tot aan de reis van Kraków. Nu is het ineens al 28 maart en mag ik mijn maandelijkse afsluiter weer naar buiten brengen. Hij is er deze keer een beetje vroeg maar dan weet je het alvast. Dus, laten we maar beginnen! 

De maand maart begon al fantastisch met Ed Sheeran zijn nieuwe album, Divide. Ik stond te popelen om de nieuwe nummers eindelijk te kunnen luisteren en zoals je misschien al weet ben ik totaal niet teleurgesteld. Deze maand heb ik grotendeels besteed aan het luisteren naar vrolijke en verdrietige deuntjes die toch wel een fantastische toevoeging geven aan het weer. Alles voelt even als een levensechte videoclip wanneer je Bibia Be Ye Ye luistert terwijl de zon schijnt.

Naast dit album heb ik ook wat andere nieuwe aankopen gedaan. Waaronder vooral kleding. Lente kleding was een echte NEED in mijn kledingkast. Niet alleen mijn kledingkast mistte iets, ook mijn boekenkast verdiende een kleine toevoeging. Nu, kijk me niet zo indringend aan. Ik weet dat ik zou gaan 'sparen', geen boeken meer zou kopen en de bieb weer zou benuttigen. Maar in mijn verdediging had ik nog een waardebon en moest ik dit boek kopen. 'Aan alle jongens van wie ik hield' van Jenny Han maakt nu deel uit van mijn boekencollectie. Dus deel twee 'p.s. ik hou nog steeds van je' staat niet meer in zijn eentje op het schap. Ik ben hier notabene ook meteen mee begonnen. 

Ik vond maart echt een top maand! Voor mijn gevoel heb ik zoveel leuke dingen gedaan terwijl dit in de theorie best wel mee valt. Het komt waarschijnlijk door die week weg met school, misschien ook door de weekendjes die ik spendeerde aan logeerpartijtjes met mijn beste vrienden. Dat soort dingen sommen dan op en dan krijg je een top maand. Mocht je het niet weten...

Naast al deze leuke dingen heb ik ook veel kunnen lezen, of tenminste veel pogingen kunnen doen. In totaal heb ik drie boeken gelezen, echter ben ik op dit moment bezig in mijn nieuwe boek en heb ik een begin sprint gemaakt in 'de obscure waarheid van Mara Dyer'. Die eerlijk gezegd een klein beetje tegen viel. Eigenlijk heb ik dus best wel wat gelezen als je je beseft dat ik een week niet aanwezig ben geweest. Mijn leesplannen voor volgende maand kijk ik nog een beetje aan. De reden daarvoor is dat ik me vooral wil richten op schrijven. Mocht je mij op twitter volgen (@fancywords_) dan weet je dat ik per ongeluk mijn complete verhaal heb overschreven. Ja, dom he? Ik kreeg het er Spaans benauwd van en moet nu dus helemaal opnieuw beginnen. Wat mij wel de kans geeft mezelf te verbeteren natuurlijk! Ik wil dit nieuwe proces ook graag gaan vastleggen in een blog-serie, mocht je hier dus benieuwd naar zijn dan moet je de blog zeker in de gaten houden! 

Met het Ed Sheeran concert op 4 april om de hoek en de feestjes die pasen met zich mee brengt, ben ik blij dat maart achter de rug is. Ik kijk er met een grote glimlach op terug en met een nog bredere grijns vooruit...

FANCY MORE?:

FOLLOW MY BLOG WITH BLOGLOVIN

TWITTER    FACEBOOK   WATTPAD