Februari...

De tweede maand van het jaar is voorbij gevlogen! Ik heb het gevoel alsof ik pas net bijgekomen ben van januari maar we zijn alweer een heel eind verder. Ondanks dat het super snel voorbij is gegaan, heb ik wel super veel gedaan. Misschien niet zoveel gelezen en geschreven...maar daar kan ik deze keer niet zoveel aan doen. Ik zal je zometeen vertellen waarom boeken bij mij niet helemaal werkte deze maand en ik ga je natuurlijk ook even vertellen wat ik in maart wil gaan lezen! Dus, lees maar snel verder om te zien wat ik deze maand heb beleefd en wat ik volgende maand allemaal van plan ben.

 

Pizza, Arnhem tripjes en photoshoots

Ik vond februari een geweldige maand. Naast de vele dagen die ik in mijn bed heb doorgebracht, ongemotiveerd en een beetje afstandelijk, heb ik ook super veel tripjes gemaakt. Zo ben ik volgens mij wel drie keer naar Arnhem geweest (waarbij natuurlijk een bezoekje aan de Happy Italy hoort), heb ik Utrecht bezocht voor de Harry Potter Exhibition en ben ik verschillende bossen in gegaan met mijn goede vriendinnetje voor een fotoshoot. Ik heb dus veel gedaan en er ook intens van genoten. Het is een lange tijd geleden dat ik zoveel enthousiasme in één maand heb gepropt. 

Ik mag natuurlijk Carnaval niet vergeten, die voor mij net achter de rug is. Na wikken en wegen heb ik besloten verkleed te gaan als Alice in Wonderland. Ook al werd ik door de meeste mensen als zuster opgevat...beetje jammer weer. Ja Carnaval was weer een heel groot feest! 

Als laatste (letterlijk, het is de 28ste), een logeerpartijtje met mijn beste vriendinnetje. Niets gaat boven een meidenavondje met films en heel veel eten! Ik bedoel dan ook echt HEEL VEEL eten. Daar zijn wij altijd heel goed in. 

 

Stiekeme boek-hauls maar weinig pagina's

Lezen ging deze maand een beetje stroef. Het begin van de maand ging nog wel, toen ben ik door If you find me heen gejaagd en heb ik daarna redelijk lang gedaan over Girl Online. De eerste twee boeken van mijn doel waren dus al klaar. Vanaf daar begint de ramp. Alles zakte een beetje weg. Mijn motivatie om te lezen, mijn concentratie en al helemaal mijn inleving. De reden dat ik er voor gekozen heb het huidige boek (King's cage) een klein beetje aan de kant te leggen, is omdat ik zo graag geconcentreerd wil lezen. Voor de nieuwe mensen op deze blog, de Red Queen serie is mijn favoriete boekenserie ooit. Het feit dat ik het derde deel dus niet met volledige focus lees, frustreert me. 

Al om al valt het gehele plaatje nogal mee, omdat ik ook Glass Sword heb herlezen deze maand. Ik baal er alleen van dat mijn leven er nog een leesdipje in gooit. Laten we hopen dat ik er snel uit kom! Gelukkig heb ik een aantal leuke boeken gekocht om mijn boeken kast uit te laten bulken, die nieuwe boeken maken me ook wel erg enthousiast. Het zijn er maar drie, waarvan ik er eentje al aan het lezen ben maar het is iets! 

De boeken die ik las in februari:

- If you find me (Emily Murdoch) - Het einde.
-Girl Online (Zoe Sugg) - Helemaal.
- Glass Sword (Victoria Aveyard) - Herlezing helemaal.
- King's Cage (Victoria Aveyard) - Huidige lees.

De boeken die ik kocht in februari:

- King's Cage (Vicoria Aveyard).
- The Warden's daughter (Jerry Spinelli).
-Heartless (Marissa Meyer).

 

Maart staat om de hoek, mijn leesplannen zijn iets groter dan die van deze maand. Ik wil echt met het diepst van mijn hart proberen de lees-spirit terug te krijgen! Mijn doel is om King's cage uit te lezen en daarna een beetje mijn gevoel te volgen. Het ligt eraan in welke boeken ik zin heb. Een echte TBR lijst heb ik dus niet.

Om jullie een leuk beeld te geven van februari, heb ik een montage filmpje gemaakt om het allemaal op te sommen! Klik op de onderstaande foto om het filmpje op Youtube te bekijken of ga naar het Youtube kanaal van Fancy Words. 

 

Wat heb jij deze maand allemaal gelezen? Laat het me weten via de onderstaande links:

FANCY MORE?:

FOLLOW MY BLOG WITH BLOGLOVIN

TWITTER    FACEBOOK   WATTPAD