Never have I ever - boek versie.

Youtube staat vol met honderden 'never have I ever' videos. Een heel simpel spel, die heel veel verteld over iemand. Mij leek het leuk deze challenge ook te doen MAAR natuurlijk wel de boek editie! De never have I ever vragen zijn gebaseerd op problemen die uit boeken komen. We nemen een probleem uit een boek en stellen de vraag. Simpel toch? Dus, laten we maar eens beginnen met de eerste vraag.

Never have I ever....

 

1. Verliefd geworden op een foute jongen (De After serie). 

I HAVE. Laat ik dan maar gewoon eerlijk zijn. Het was niet de bedoeling en absoluut niet zoals ik had verwacht maar ja. Gelukkig is dat niets geworden... We kunnen er niets aan doen toch? Verliefd word je gewoon. 

 

2. Weggerend van huis. (Paper towns).

HAVE NEVER. Wat dat betreft ben ik heel braaf. Ik heb ook niet echt een reden om weg te lopen, ik hou van mijn familie en van mijn huis. Dus nee, ik zal nooit weg lopen en ben nooit weggelopen. 

 

3. Iemand op slag vertrouwt. (The sun is also a star). 

I HAVE. Een beetje dom. Ondanks dat ik soms heel veel moeite heb met mensen vertrouwen, kan ik ook ineens hele levensverhalen vertellen die de persoon niet eens aan gaan. Ondanks dat ik die personen niet allemaal meer in mijn leven heb, ben ik heel blij dat geen van allen mijn geheimen heeft verklapt. 

 

4. Een lief plan voor iemand, compleet in de soep laten lopen. (My kind of crazy). 

Ik wil zeggen I HAVE  maar eerlijk gezegd kan ik geen voorbeeld bedenken. Waarom ik toch ja wil zeggen, is omdat ik de grootste kluns ooit ben en hoogstwaarschijnlijk wel zoiets belachelijks heb gedaan. Dus voor nu: een twijfelgeval. 

 

5. Iets in de tijd willen veranderen. (Passenger)

I HAVE AND HAVEN'T. Ik heb natuurlijk wel momenten die ik anders zou willen doen en waarvoor ik graag terug in de tijd zou willen gaan. Maar, ik geloof dat elke keuze die we ooit gemaakt hebben ons de persoon maakt die we nu zijn. 

 

6. Mijzelf voor schut gezet bij nieuwe vrienden (The perks of being a wallflower)

I HAVE. Ik zet mezelf dagelijks voor schut...

 

7. De verkeerde persoon mijn vertrouwen gegeven (Red queen)

I HAVEN'T. Eigenlijk niet, want iedereen die een vertrouwd verhaal over mij gehoord heeft die heeft het voor zover ik weet niet doorverteld. Ik ben daarnaast ook vrij afstandelijk met persoonlijke verhalen, je hoort mij pas spreken wanneer ik iemand vertrouw.

 

8. Iemand zijn/haar identiteit met behulp van het internet achterhaalt (Twilight)

OEPS, I HAVE. Vooral na avondjes uitgaan of iemand die ik ergens tegen ben gekomen.

 

9. Mijn broer compleet belachelijk gemaakt (Harry Potter)

I HAVE. Dit kan ook bijna niet anders toch? Broers en zussen horen elkaar af en toe helemaal belachelijk te maken. Gelukkig komen we er altijd zonder ruzie vanaf!

 

10. Zelf iemands geheim doorverteld (Girl Online)

Als het gaat over grote geheimen dan I HAVEN'T. Kleine onschuldige geheimpjes heb ik ooit wel doorverteld. Als iemand mij een heel zwaar verhaal verteld dan zal ik dit absoluut niet doorverklappen zolang die persoon dat zelf niet wilt.

 

Dat waren de tien vragen! Hoe heb jij ze beantwoord?

FANCY MORE?:

FOLLOW MY BLOG WITH BLOGLOVIN

TWITTER    FACEBOOK   WATTPAD