Januari, de 'vergeten' maand.

Het jaar begint altijd met januari, duhh, maar januari voelt altijd een beetje als de 'vergeten' maand. Iedereen begint met het opstarten van het nieuwe jaar maar er zijn zoveel dingen die weg vallen. Vooral de december pret. In december komt heel de samenleving tot leven, sinterklaas, kerstmis, nieuw-jaar enzovoort. In januari? Valt alles stil. Voor mij in 2017 eens een keer niet. Ik heb in januari meer dingen gedaan dan ik in de laatste drie maanden van 2016 samen heb gedaan. Dus, ik ga eigenlijk met een tevreden gevoel februari in!

 

 

Ik heb januari doorgebracht met enorm veel vrienden en uitstapjes. Goede vriendinnen uit Utrecht zijn enkele keren langsgekomen, ik heb willekeurige avondjes met mijn beste vriendinnetje uit Doetinchem doorgebracht en ben naar een aantal feestjes geweest. Ik zelf, ben een persoon die zich af en toe compleet kan afsluiten van de rest van de wereld. Twee dagen in huis doorbrengen? geen probleem...tenminste als we wandelen met de hond niet mee tellen. Mijn grootste voornemen voor 2017 was dan ook meer naar buiten, meer mijn best doen om 'deel te nemen'. Daar ben ik abrupt mee begonnen, en het bevalt me goed! Begrijp me niet verkeerd, ik heb genoeg daagjes thuis doorgebracht. Ik ben nog steeds erg op mezelf maar doe mijn best een beetje uit mijn comfort zone te trekken. 

In januari hebben we ook het weer zien veranderen. We hebben witte bomen gezien en een aantal keer de vloer aangezien ik altijd uit lijk te glijden zodra ik mijn huis verlaat. Door de tijd die je dan als persoon doorbrengt in je huis, wegens de kou buiten, ben ik weer gaan Simsen...oeps. De Sims3 is altijd een guilty-pleasure geweest. Van deel 1 naar deel 2 en nu hupsakee, de Sims 3. Naast dat ik weer compleet geobsedeerd ben door de Sims 3, heb ik ook veel kunnen lezen EN goed voor school kunnen werken. 

Lezen, laten we het daar maar even over hebben, iets waar je misschien meer in geïnteresseerd ben dan simulatie-games. Het jaar is voor mij qua boeken redelijk gestart. Ondanks het feit dat ik twee boeken begon te lezen maar nooit heb afgemaakt omdat ik er niet voor in de stemming was, heb ik wel drie andere boeken uit kunnen lezen! Klik op de onderstaande links om naar de reviews toe te gaan: 

- The sun is also a star door Nicola Yoon
- Holding up the universe door Jennifer Niven
- Sterrenstof door Krystal Sutherland

Zoals je ziet zit ik echt weer in mijn 'contemporary' tijd en lees ik het liefst zoetsappige tiener romances, vandaar dat ik twee boeken ook halverwege weg heb moeten leggen omdat het me niet meer aan stond. In februari ben ik wel van plan de andere genres weer op te gaan pakken en nog meer leuke boeken te lezen! Mijn februari TBR lijst ziet er dan ook als volgt uit: 

- If you find me door Emily Murdoch (huidige blz.: 160)
- Replica door Lauren Oliver
- Girl online going solo door Zoe Sugg
- Als je het licht niet kunt zien door Anthony Doerr

Hopelijk krijg ik de kans al deze boeken uit te lezen voor het einde van de maand! 

 

Quote van de maand: 

"Zo ver lopen dat je het licht eindelijk ziet, kan ook betekenen dat je al van de afgrond bent gevallen." 

 

Februari:

Voor februari heb ik een aantal dingen die ik echt mee wil nemen. Ik wil de productiviteit die ik in januari had meenemen maar dan ook vooral in schrijven gaan stoppen. Door de toetsweek is mijn verhaal een klein beetje stil komen te liggen, wat ik enorm jammer vind want ik ben super enthousiast over dit nieuwe verhaal! Het word een verhaal voor op Wattpad dus zodra deze daadwerkelijk online staat, dan laat ik het jullie weten. 

In februari kijk ik echt uit naar de Harry Potter Exhibition! O mijn hemel wat heb ik daar veel zin in. Ik ga 20 februari dus mocht iemand er dan ook zijn, kom me zeker even opzoeken! Na deze Exhibition laat ik jullie absoluut weten hoe het was, jammer genoeg komt de tweeling niet op die datum anders had ik ze misschien nog kunnen ontmoeten maar ik vind het al heel wat dat zoiets spectaculairs naar Nederland komt. Anyways, dat zijn zo ongeveer wel alle dingen die op mijn lijstje voor februari staan. 

Hoe was jou eerste maand van 2017? En wat ga jij anders doen in februari? Laat het me zeker even weten. 

 

FANCY MORE?:

FOLLOW MY BLOG WITH BLOGLOVIN

TWITTER    FACEBOOK   WATTPAD